• +45 6061 0077

Profil

OneNote kurser

OneNote kurser - Hvem står bag?

Onenotekurser.dk ejes og drives af undertegnede; Frank Jensen.

Jeg har en solid erfaring med at udvikle og afholde kurser i OneNote på alle niveauer, og som underviser og kursusholder er OneNote et uundværligt værktøj i min dagligdag.
Jeg har afholdt OneNote kurser for enkeltpersoner, teams og teammedlemmer for en bred vifte af firmaer og organisationer, samt for en lang række brugere med lyst til at udnytte mulighederne for at arbejde og samarbejde i OneNote.
Desuden har jeg afholdt OneNote Klassenotesbog og OneNote kurser og workshops for skoler og uddannelsesinstitutioner, samt for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser.

Da OneNote er så centralt placeret i hele Office 365 miljøet, som det er tilfældet, har jeg desuden afholdt mange kurser og workshops i samspillet og integrationen mellem OneNote, Microsoft Teams og de øvrige Office 365 apps til samarbejde og projektstyring.

Min formelle pædagogiske og undervisningsmæssige baggrund er en uddannelse som folkeskolelærer. Jeg har undervist i IT på fuld tid siden 1999 inden for webdesign, grafiske programmer som Photoshop og InDesign og de senere år fortrinsvist i Microsoft Office 365, OneNote, Skype for Business, samt alle versioner af Microsoft Office på alle niveauer.

Før jeg i 2009 startede op som freelance, har jeg været fastansat underviser hos bl.a. Kompetencehuset i Aarhus, Aarhus Medie- og Designskole, VIA University College Horsens og Jensens Kurser A/S Aarhus. Min spidskompetence er min evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Jeg er engageret og levende i min undervisning, er en stærk formidler der formår at brænde igennem og er vant til at håndtere en undervisningssituation med mennesker med meget forskellig faglig baggrund – også samtidig. Jeg har en god fingerspidsfornemmelse i undervisningssituationen, har masser af empati og er altid i faglig og pædagogisk øjenhøjde med deltagerne.

Alle kurser og forløb hos Onenotekurser.dk aftales, planlægges og udformes i tæt dialog med kunden, så der præcis undervises på de måder og med de problemstillinger og temaer der ønskes. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet – både hvad angår tidsramme, antal deltagere, indhold og kursusform.